کارگاه آموزشی تخصصی تولید محتوا با کمک هوش مصنوعی ویژه فعالان رسانه و روابط عمومی استان با تدریس ابراهیم مولائی و مسلم تقی‌زاده و همکاری معاونت آموزشی سازمان جهاددانشگاهی، بسیج رسانه و انجمن روابط عمومی آذربایجان شرقی (نمایندگی انجمن روابط عمومی ایران در استان)، با استقبال گسترده مخاطبین برگزار شد.

سواد هوش مصنوعی، یک نیاز حیاتی برای همه است

مسلم تقی‌زاده، پژوهشگر هوش مصنوعی دانشگاه تهران در این کارگاه، فلسفه وجودی و تشکیل هوش مصنوعی را تشریح و به ایجاد فرصت و محدودیت‌های بسیار هوش مصنوعی برای مشاغل امروزی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی در حال حاضر در همه جنبه های زندگی ما وجود دارد و فرصت‌های بزرگ و خطرات قابل توجهی را ایجاد کرده و خواهد کرد.

تقی‌زاده ادامه داد: فراگیر بودن این فناوری به این معنی است که هر انسانی تحت تأثیر قرار می گیرد و در نتیجه سواد هوش مصنوعی یک نیاز حیاتی برای همه افراد روی کره زمین است.

وی به تسهیل امور و زندگی اداری، کاری و شخصی افراد توسط امکانات هوش مصنوعی تاکید کرد و گفت: دانشجویان به ویژه آن‌هایی که در جوامعی با زمینه هوش مصنوعی کمتر حضور دارند باید بدانند که با ورود به طبقه همکف این فناوری، می‌توانند از عملکرد بهتر آن اطمینان حاصل کنند.

وی با بیان اینکه فعالیت و وجود هوش مصنوعی نوعی دموکراسی برای جوامع است، ادامه داد: طبق اعلام سازمان‌های بین‌الملل، سرعت تغییرات فناوری در سال ۱۹۸۰ هر ۳۰۰ سال یکبار، سال۱۹۹۰ هر ۳۰ سال، سال ۲۰۱۰ هر ۱۰ سال و سال ۲۰۲۰ هر سه ماه فناوری های موجود منسوخ می‌شوند.

پژوهشگر هوش مصنوعی دانشگاه تهران، سرعت بسیار بالای تغییرات فناوری را عامل سردرگمی جوامع در مواجهه با آن دانست و گفت: فلسفه وجودی هوش مصنوعی به پارامتر های مختلف یادگیری، حل مسئله، تحلیل داده‌ها، انعطاف پذیری، خلاقیت‌و نوآوری پاسخگو است.

افراد رسانه‌ای با ابزار هوش مصنوعی می‌توانند براحتی امور خود را مدیریت کنند

در این کارگاه، شرکت‌کنندگان با جدیدترین روش‌ها و تکنیک‌های هوش مصنوعی برای تولید انواع محتوای متنی، تصویری و چندرسانه‌ای آشنا شدند.

ابراهیم مولائی، پژوهشگر هوش مصنوعی و رسانه‌ های نوین نیز در این کارگاه به تشریح انواع مختلف سایت های هوش مصنوعی و شیوه کارکرد آنها پرداخت و گفت: اصحاب رسانه، فعالان فضای مجازی، رسانه‌ای، هنرمندان، دانشجویان و دانش‌آموزان با استفاده از ابزار هوش مصنوعی می‌توانند براحتی کارهای اداری، آموزشی و شخصی خود را مدیریت کنند.

وی به معرفی برخی از سایت‌های هوش مصنوعی ایرانی و خارجی و تشریح نحوه استفاده از آنها برای تولید محتوا پرداخت و به صورت عملیاتی نحوه کار با آنها را آموزش داد.

مراکز آموزشی جهاددانشگاهی  بسته کاملی از تمام آموزش‌ها هستند

اکبر شوقی، معاون آموزشی جهاددانشگاهی استان نیز در این کارگاه با معرفی اجمالی فعالیت‌های این سازمان اظهار کرد: برگزاری دوره آموزشی هوش مصنوعی در راستای مسئولیت‌های اجتماعی جهاددانشگاهی با هدف بهره‌مندی رسانه‌ها و روابط عمومی های استان از تکنولوژی‌های نوین برگزار می‌شود.

 

تصاویر مراسم: